AVG

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Ook de Avondvierdaagse Berkel-Enschot dient aan deze Algemene verordening te voldoen.

  • De Avondvierdaagse Berkel-Enschot verwerkt bij inschrijving als deelnemer verschillende gegevens, namelijk NAW-gegevens, geboortedatum, telefoonnummer en het aantal deelnames in het verleden (nodig voor uitreiking van de juiste medaille). Voor de vrijwilligers geldt dat wij gegevens (naam, telefoonnummer en emailadres) voor een langere tijd willen bewaren om het opvolgende jaar een beroep te kunnen doen op de betreffende personen.
  • De Avondvierdaagse Berkel-Enschot plaatst foto’s van het evenement op Facebook. Hierop kunnen deelnemers afgebeeld zijn.

Indien een deelnemer of vrijwilliger aan de Avondvierdaagse Berkel-Enschot niet akkoord gaat met de bovenstaande wijze van verwerking van persoonsgegevens en het plaatsen van foto’s, dan kan deze vragen om verwijdering door een email te sturen aan info@avondvierdaagseberkelenschot.nl

Tijdens de Avondvierdaagse Berkel-Enschot worden ook foto’s gemaakt door derden. Hierop kunnen deelnemers afgebeeld zijn. Hierop heeft de stichting Avondvierdaagse Berkel-Enschot géén invloed.